Pre základnú funkčnosť, spríjemnenie používania webu, analytické účely a v prípade udelenia súhlasu aj na účely cielenia reklamy využívame súbory cookies. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok.

TOVAR V AKCII

naša cena 2,70 EUR
naša cena 2,70 EUR
naša cena 2,70 EUR

RECENZIE

Pridané: 08.05.2016

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  kvalita dopravy
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Obchod odporúčam ostatným nakupujúcim, ak je to možné, dopredu overiť (zistiť) kvalitu tovaru

Pre:

rýchlosť dodania,

Proti:

nemožnosť overiť dopredu kvalitu - v mojom prípade kvalita objednanej organzy nenaplnila moju predstavu

Vyjadrenie nášho obchodu

Dobrý deň.

Ďakujeme za Vašu recenziu. Je nám ľúto , že kvalita organzy nezodpovedá Vašim predstavám , neviem či nie ste spokojná s farbou alebo kvalitou . Organzu predávame rádovo v stovkách ks/mesiac a ste prvý zákazník , ktorý nie je s kvalitou spokojný. Ak sa náhodou stalo , že by bola chybná zásielka od výrobcu (do vnútra balenia nevidíme) stačí tovar spolu s reklamačným formulárom vrátiť do 14 prac. dní a radi Vám tovar vymeníme alebo vrátime peniažky.

Prajeme Vám pekný deň
 

Pridané: 23.04.2016

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  kvalita dopravy
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

odporúčam tento eshop pre výborné ceny

Pre:

veľmi dobrý výber, množstvo tovaru

 

Pridané: 04.04.2016

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  kvalita dopravy
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

dobrý obchod , odporučím ho ostatným

Pre:

dobrá cena aj kvalita

Proti:

neviem to posúdiť

 

Pridané: 28.03.2016

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  kvalita dopravy
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

 

Pre:

Veľký výber
Dobré ceny

 

Pridané: 14.03.2016

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  kvalita dopravy
  •  prehľadnosť obchodu

 

Pre:

nákup v pohodlí domova

 

Pridané: 08.03.2016

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  kvalita dopravy
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

lacé produkty,rýchle dodanie

Pre:

rycho,spolahlivo

Proti:

nic

 

Pridané: 04.03.2016

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  kvalita dopravy
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

super odporúčam

Pre:

fajn ceny, fajn prehľadnosť

Proti:

asi žiadsne

 

Pridané: 02.03.2016

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  kvalita dopravy
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

od stupnice 1-10 dávam 8

Pre:

rýchle zasialenie , komunikácia o zaevidovaní objednávky, komunikácia o expedovaní objednávky, a osobná komunikácia kôli tovaru

Proti:

neoznačenie tovaru ktorý nieje na sklade a aj tak ho stránka má v ponuke

Vyjadrenie nášho obchodu

Dobrý deň

Ďakujeme za Vašu recenziu. 95% položiek v našej ponuke je reálne skladom u nás . Zvyšných 5% je na objednávku alebo je uvedených ako skladom len preto aby bolo možné tovar vhodiť do košíka. Bohužiaľ technické možnosti eshopu nám umožňujú len 2možnosti a to tovar označi skladom alebo ako nedostupný. V prípade ak si zákazník objedná tovar , ktorý skladom nie je je do 24h informovaný mailom alebo telefonicky o dostupnosti tovaru. V prípade ak mu doba dodania nevyhovuje je položka zmazaná z objednávky poprípade sa zruší celá objednávka a zákazník má možnosť objednať tovar v inom obchode v dostatočnom predstihu podľa vlastných potrieb. Snažíme sa byť v tomto smere seriózny a hľadať riešenie pre spokojnosť zákazníkov.

Prajem Vám pekný deň a ešte raz ďakujeme za Vašu recenziu
 

Pridané: 15.02.2016

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  kvalita dopravy
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Tovar mi prišiel v poriadku za veľmi krátku dobu.

Pre:

Dobrý výber tovaru. Rýchla doba dodania.

 

Pridané: 14.02.2016

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  kvalita dopravy
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

perfektný

Pre:

výber
cena
rýchlosť dodania

 

Pridané: 04.02.2016

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  kvalita dopravy
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

 

Pre:

výborné ceny
veľký výber

 

Pridané: 01.02.2016

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  kvalita dopravy
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Po prezretí www.stránok ma ponuka Ludecoru najviac zaujala a naviac nákup ma nesklamal.
Ďakujem pekne

Pre:

prehľadnosť ponuky,
slušná cena,
výborná komunikácia aj v rámci poradenstva

 

Pridané: 25.01.2016

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  kvalita dopravy
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Všetko, čo som objednala mi bolo expresne doručené. Som veľmi spokojná, odporúčam.

Pre:

Mali ste všetko čo som potrebovala
za prijateľnú cenu,
a tiež som veľmi spokojná s expresnou dodávkou tovaru

 

Pridané: 22.01.2016

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  kvalita dopravy
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Veľmi milo ma prekvapil prístup predávajúceho voči zákazníkovi, od prijatia objednávky cez jej vybavenie a odsledovanie doručenia. Predávajúci komunikoval so zákazníkom až do okamihu úspešného doručenia zásielky. Naozaj veľmi profesionálny a ústretový prístup. Tento obchod rozhodne odporúčam.

Pre:

Široký výber sortimentu, výhodné ceny - ale hlavne veľmi ústretový prístup k zákazníkovi, starostlivosť o objednávku a dobrá komunikácia so zákazníkom.

 

Pridané: 20.01.2016

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  kvalita dopravy
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Vyhodou je premna čas nemusim behat po skladoch...informovali sa ktore dni mi vyhovuje prevziat objednavku a to je velke plus,ochota na prvom mieste, ...budem odporučat aj mojím známim..

Pre:

Dobra cenova ponuka,výber farieb...som spokojna...presne čo som potrebovala som našla